Skræddersyet jakkesæt Design dit eget jakkesæt som du ønsker

divider-white
skræddersyet-jakkesæt

Gør indtryk med et skræddersyet jakkesæt

Hos Tailor & Sons har du mulighed for at skabe et jakkesæt, der bærer dit personlige præg. Takket være vores professionelle team af skræddere er næsten alle ideer, detaljer og ønsker mulige. Vi tror nemlig på, at det er de små detaljer, der gør forskellen.

I vores butikker finder du et stort udvalg af forskellige jakkesæt. Vi bruger kun de bedste materialer af den højeste kvalitet for at sikre en luksuriøs fornemmelse og langvarig holdbarhed. I butikken finder du også vores kompetente og erfarne medarbejdere, som altid er behjælpelige med rådgivning og klar til at guide dig igennem designprocessen af dit nye skræddersyede jakkesæt.

Efter du har valgt et jakkesæt med et af vores mange forskellige stofmuligheder, snit, knapper og syninger, vil en af vores dygtige skræddere lave en kropsopmåling på dig. Når opmålingen af dine kropsmål er klaret, bliver dit jakkesæt sat til produktion, hvilket typisk tager nogle uger alt efter designet. Når dit jakkesæt er færdigt, sørger vi for, at du får besked, så du kan afhente det i en af vores butikker i København.

skrædder-måler-længde-på-jakkesæt

Den perfekte pasform

Når du vælger et jakkesæt fra Tailor & Sons sikrer vores skræddere, at jakkesættet er “made to measure”. Det betyder, at dit skræddersyet jakkesæt er lavet præcis efter de mål du måtte ønske, og designet præcis efter din smag.

Processen med et skræddersyet jakkesæt er mere overkommelig end de fleste tror, og det er en oplevelse som burde være på en hver gentlemans liste. Kontakt os i dag og hør meget mere om processen.

skræddersyet-jakkesæt

Book tid i dag

Reservér tid i dag til en uforpligtende opmåling og snak om dine muligheder inden for et nyt skræddersyet jakkesæt. 

 

Besøg vores butik

tailor-


Adresse

Tailor & Sons
Smallegade 56
2000 Frederiksberg

tailor-


Adresse

Tailor & Sons
Field’s shoppingcenter
2300 København