Skrædderi Når tøjet skal have den helt perfekte pasform

divider-white
Skrædder-laver-tøj

Byens bedste skrædder

Tailor & Sons er ét af de mest kendte skrædderier i København, og det er fordi, at vi kun arbejder med dygtige skræddere, der lever op til de anerkendte standarder.

Med over 40 års erfaring indenfor skrædder branchen, så kan du være tryg og sikker på at få den bedste skræddermæssige kvalitet. Vi har erfaring med behandling af alle former for stof såsom denim, bomuld, læder, ruskind og pels. Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder.

Det er bestemt værd, at overveje at få dit tøj repareret til enhver tid. Hvis du vil have noget repareret eller tilpasset, som ikke er angivet her, kan du når som helst kontakte os via telefon eller e-mail. Vores kvalificerede team af skræddere er altid klar til hjælpe dig!

skrædder-repararer-tøj

Vores services

Skal dit tøj rettes til?

Der kan være mange grunde til at besøge en skrædder. Hos Tailor & Sons er der ingen opgaver der er for store eller små. Vores skæddere hjælper med alt lige fra oplægning, ind-/udsyning, udskiftning af lynlås og meget mere. Se vores priser her.

Reparation af tøj

Er dit tøj gået i stykker? Ingen grund til bekymring. Kom forbi en af vores butikker i København og lad en af vores kompetente skræddere kigge på din skade. Vi klarer både ny lynlås eller knapper, lapper på tøj og meget mere. Ingen opgave er for lille eller stor.

Besøg vores butik

tailor-


Adresse

Tailor & Sons
Smallegade 56
2000 Frederiksberg

tailor-


Adresse

Tailor & Sons
Field’s shoppingcenter
2300 København